Open ochtend - Wasteboards

Donderdag 25 januari,
Bibliotheek op het station, Stationsplein 11H 
(tussen spoor 3 en 6)
Aanvang: 8:00 uur

WasteBoards, een jong skateboardmerk uit Amsterdam dat als enige ter wereld skateboards en cruisers maakt van plastic doppen, is klaar om de wereld te veroveren. Op dit moment worden er gemiddeld 20.000 plastic flessen per seconde gemaakt waarvan een groot gedeelte in onze oceanen, rivieren, en op onze stranden belandt. Plastic afval wordt gezien als een wegwerpmateriaal zonder waarde. WasteBoards laat juist zien dat je van plastic, een waardevolle grondstof, mooie nieuwe producten kan maken zonder een nieuwe productiestroom van plastic te starten.

Jonathan Morrison zal ons bij de Open Ochtend alles vertellen over zijn Wasteboards en hoe hij middels dit product in diverse wereldsteden de gevreesde Plastic Soup zal gaan reduceren.

De inspiratiesessie is gratis bij te wonen maar reserveer in verband met de reservering van het ontbijt een kaartje via de website van de Bibliotheek.

Open Ochtend

Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij we mensen meer inzicht bieden in hedendaagse
onderwerpen als nieuwe media, creativiteit en ondernemerschap.