Behind the scenes Patronaat

13 oktober 2017 
Patronaat, Zijlsingel 2
Aanvang: 19:00 uur

Eind 2015 besloot Patronaat het gebruik van plastic wegwerpmateriaal drastisch te verminderen en al het overgeblevene te gaan scheiden. Door de samenwerking met de Haarlemse social enterprise Dopper is het gelukt plastic waterflesjes volledig te verbannen. Naast elke restafval bak kwam een bak voor plastic afval te staan en de plastic roerstaafjes en koffie bekertjes werden vervangen door biobased alternatieven.

Afgelopen september werd in de grote zaal  van Patronaat door oa neerlands trots plastic soup surfer Merijn Tinga ‘Haarlem Plastic Vrij’ gelanceerd. Een initiatief van de 8 grote culturele instellingen van haarlem, afvalverwerker Spaarnelanden en de gemeente Haarlem om de inwoners van Haarlem bewuster te maken van het plastic probleem.

Op 13 oktober vertellen wij graag over onze ervaringen met deze reis door het plastiek landschap tot nu toe. Waar zien we succes, waar lopen we tegen aan, hoe reageren artiesten op ons PET free beleid? In de vorm van een couch sessie met oa Dopper, rapper Sef, Patronaat en anderen gaan we het gesprek aan en hopen we jullie en onszelf verder te inspireren.

Heb je een idee dat je graag wilt delen op deze avond, laat het weten!

Aansluitend aan de couchsessie kunnen we door naar het concert van Sef. Hiervoor vragen we je wel je aan te melden, want vol=vol.

Aanmelden bij: Geert@patronaat.nl